tryck här NY BLOGG

http://nouw.com/celineeriksson 
 
 

Bytt bloggportal !!

www.nattstad.se/celineeriksson 
byta till nattstad ?

Funderar att byta till nattstad för det gick att ta med all historik dit, vad tror ni?
Något jag gillar där är att det går att ha stora bilder som gör att det blir roligare att kolla 
 
 
 
 

what am i doing

Hola, inte bloggat på länge men har tankar på allt annat och är lite nere nuu men allt blir verkligen så mycket bättre efter träning! Tog enproteinshake efter hehe, bara för skojs skull, kanske ska börja?vem vet..

 

trött

Hej, idag har jag varit så övertrött och nu är jag bara trött, hade en ganska lugn dag i skolan. 

Gick och köpte hårfärg förut också, tror jag ska färga på fredag så jag hinner vänja mer vid färgen, hoppas verkligen jag blir nöjd! 
Goodnight 


guess what?

hejhej, idag har varit en ganska seg dag, tror jag skippar träning idag pga plugg. Ska till pappa en sväng sen, gissa vad ? Han ska till Kanada om några dagar och är så ledsen att jag inte fick följa med men i Januari ska han kanske till Dallas och då kanska jag får följa med!?!? åååh skulle vara så kul, ville såklart med till Kanada också men var tyvärr i sista minut :(
 
 

tired

hejhej, nyss kommit och ska iväg och träna klockan 7, hittade faktiskt ganska mycket där borta. Blev helt kär i örhängena och klänningen, så himla fin !
 
Imorgon är det skola igen och det är inget jag ser fram emot direkt men.. 
 
 
Rusta- 50 kr
 
                       


Affection- 150 kr

Ur&Penn- 20 krUr&Penn- 20 kr

 
BikBok 199 kr/st
 
 

on my way to...

Hej, är påväg till Töcksfors nu, ska shoppa lite med mammsen. Är ju finaste vädret idag också ! 
Skriver senare bye

Min lördag

Igår vid halv 7 mötte jag Fanny, Ricky, Isabelle och Hampus på Ica, köpte lite saker och sedan gick vi till Fanny och åt hemmagjord pizza. 
i want...

jag vill färga håret igen, vet inte hur många gånger jag velat det men känner att det är för ljust för mig ljust nu, så här är lite bilder som jag skulle kunna tänka mig.
 
 
 

ledig dag?

Eftersom detta skulle bli som en vilodag från träningen så tänkte jag att det skulle bli hur skönt som helst att bara slappna av men så blev det inte, plugg plugg plugg, i ett ämne hade vi 3 läxor plus i engelskan.
Idag var det ju "tjejkväll" på stan också men jag ska nog inte ut, isåfall får det väll bli snart.
 
Tänkte gå in i duschen snart och slappna av lite men jag känner bara att livet är så bra just nu, hoppas inte det händer något dåligt snart bara för det.. men har positiva tankat till allt och jag känner redan hur jag har mognat sen 9:an, 
Sitter och lyssnar på Zaras nya skiva nu, min favorit är nog Secret och Weak Heart.
 
Go´kväll 
 
 

sunshine

hejhej, idag var jag dötrött, men var i skolan och lyckades tappa bort nyckeln, får gå till vaktmästare och sånt imorgon, stannade kvar lite i åmål efter skolan sen åkte jag hem, ska snart äta nu och ikväll ska jag träna. 
 
 

RSS 2.0